Deze keer geen bruiloft maar een loveshoot in het Rasterhoffpark in Sneek.

IMG_1496

Hoewel ik vooraf bruiloften fotografeer, doe ik daarnaast ook andere opdrachten, zoals deze shoot. Ruben en Anita waren zo aardig om naar Sneek te komen, lekker makkelijk voor mij dus. Omdat het gelukkig droog was, konden we buiten foto’s maken in het Rasterhoffpark in Sneek. Ik vind het zelf een heerlijke plek, met genoeg afwisseling in het landschap. Daarnaast lopen er natuurlijk DE koeien, waar ik een beetje fan van ben. Gelukkig wilden ze ook best meewerken aan de shoot. Hoewel ik ze prachtig vind, heb ik ook altijd wel ontzag voor ze. En eerlijk gezegd ben ik ook niet zo’n held. Ik vind koeien vooral mooi als er een hek tussen mij en de koe zit. Maar ook in dit geval wint mijn wens om mooie foto’s te maken het van mijn “ontzag” voor de koeien. Ze bleven gelukkig rustig liggen en vonden het wel best dat wij daar fotografeerden.
Het was eigenlijk wel handig dat het geen bruidsshoot was, er was nu geen witte jurk die schoon moest blijven. Ook konden we nu over slootjes en modderpoelen springen, zonder dat we bang moesten zijn voor een mislukte sprong. Daarnaast ken ik Ruben (en Anita nu ook een beetje) en was het vooral ook echt gezellig. Een selectie van de foto’s vind je hieronder.

IMG_1740

IMG_1711

IMG_1635

IMG_1620

IMG_1572

IMG_1526

IMG_1521

IMG_1482